Frakt och Leverans

FRAKT

Om inget annat anges på produktsidan skickar vi till mer än 200+ länder runt om i världen. Var dock medveten om att vi kan ha problem med att leverera till länder i avlägsna områden.

Du kommer att meddelas via e-post om beställningen inte kan levereras till ditt land och vi kommer att ge dig en fullständig återbetalning.

Vi gör vårt bästa för att skicka ut beställningar inom 24 timmar efter att de lagts. När beställningen har skickats ut meddelar vi dig via e-post med ett spårningsnummer och en länk för att spåra den.

Kontrollera alltid din skräppost- eller skräppostmapp för våra e-postuppdateringar. Om du använder Gmail kan du kontrollera fliken Kampanjer.

Om du inte har fått ett e-postmeddelande med ditt spårningsnummer inom 72 timmar efter att du har gjort din beställning, vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss på support@toppmarkensverige.com så att vi kan kontrollera det åt dig.

LEVERANSTIDER

De genomsnittliga leveranstiderna anges nedan.

Sverige: 7 till 14 arbetsdagar

Många gånger anländer produkterna tidigare än så.

Om du har väntat längre än de angivna leveranstiderna och fortfarande inte har fått din beställning från oss, skicka ett e-postmeddelande till oss på support@toppmarkensverige.com så undersöker vi saken snarast möjligt. Vi hjälper dig att reda ut eventuella problem.

***COVID-19 UPPDATERING:

På grund av den nyligen inträffade COVID-19-pandemin kan du förvänta dig ytterligare förseningar utöver våra förväntade tidsramar ovan.

Dessa tidsramar har uppskattats när företag och fraktkurirer (t.ex. ditt lokala postkontor) fungerar på ett stabiliserat sätt.

Vi har ingen kontroll över hur snabbt ditt lokala postkontor kan ta emot, hantera och transportera ditt paket eftersom de kan ha vissa system på plats för att bevara sina anställdas säkerhet.

I den osannolika händelsen att ditt paket tar längre tid än våra förväntade leveranstider som anges ovan kommer du att meddelas via e-post.

FLERA FÖRSÄNDELSER

Beroende på hur många artiklar du har beställt kan vi behöva skicka dem i separata paket om vi inte kan få plats med alla i ett enda paket. De kan komma i separata paket vid olika tidpunkter inom den angivna leveransperioden.

Bli inte orolig om du inte får alla dina varor på en gång och skicka gärna ett e-postmeddelande till oss på support@toppmarkensverige.com för att få ytterligare spårningsinformation för din beställning (om du inte fick den).

KUNDTJÄNSTER

Observera att du är ansvarig för eventuella extra tullar eller skatter som tas ut på grund av import till ditt land. Internationella skatter och avgifter ingår inte i din beställning och måste i förekommande fall betalas före leverans.

Kostnaden för tullar och skatter regleras av ditt lands tullmyndighet och bestäms eller samlas inte in av ToppMarkenSverige™.

SPÅRNING AV BESTÄLLNINGAR

Du kan spåra din beställning via vår sida för orderspårning.

Om du inte kan komma åt spårningsinformationen på den sidan kan du också använda de spårningswebbplatser som finns nedan.

https://www.17track.net/en 

Om du fortfarande har problem med orderspårningen kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på support@toppmarkensverige.com så ska vi göra vårt bästa för att ge dig information.

SAKNADE PAKET

Om ett spårningsnummer visar att varan/varorna har levererats till den adress som kunden angett. Vi rekommenderar att kunderna kontaktar sitt lokala postkontor för att fråga var paketet levererades.

Inga ersättningar eller återbetalningar kommer att utfärdas för artiklar som visar sig ha levererats framgångsrikt. Vi kan inte hållas ansvariga för felaktig adressinformation som kunderna lämnat eller missade leveransförsök av budfirmor.

Vi rekommenderar alltid att du kollar runt på din fastighet eller hos grannar för att säkerställa att ditt paket inte har blivit felplacerat.

Om du tror att ditt paket kan ha blivit stulet kan du göra en anmälan till din lokala kurirfirma och den lokala polisen.

VÄGRA PAKET

Även om vi föredrar att ordna returer efter att du har fått varan, om du vägrar att leverera din beställning, kommer vi endast att ge en återbetalning, när varan/varorna har anlänt tillbaka till vårt lager.

Dessutom måste vi samla in eller hålla inne fraktkostnader från det återbetalningsbara beloppet.

TILLÄGG

Om du beställer från ToppMarkenSverige samtycker du till att vänta inom de angivna leveranstiderna som anges i denna återbetalningspolicy, orderbekräftelse och e-postmeddelande om leveransbekräftelse.