Återbetalningspolicy

AVBOKNINGAR ELLER ÄNDRINGAR

Om du vill avbryta eller ändra din beställning kan du göra det under förutsättning att beställningen görs inom 24 timmar.

Du måste förstå att vi inte kan avbryta din beställning eller göra några ändringar längre än 24 timmar efter betalningsbekräftelsen eftersom vi gör vårt bästa för att bearbeta och skicka ut varor så snabbt som möjligt.

Vi kan inte hållas ansvariga för felaktig adress eller annan felaktig information som kunderna lämnar under kassaprocessen och som resulterar i förlorade paket eller missade leveranser av kurirer.

Det är kundens ansvar att kontrollera den information som tillhandahålls på vår webbplats och som visas på sidan för orderbekräftelse.

Skicka oss omedelbart ett e-postmeddelande till support@toppmarkensverige.com om du har märkt felaktig information, behöver göra ändringar eller avbryta beställningen.

RETURER ELLER UTBYTEN

Observera att ToppMarkenSverige™ inte kan returneras av hälso- och säkerhetsskäl. Så var noga med att bestämma dig eftersom all försäljning är slutgiltig.

Vi tar inte emot returer eller erbjuder återbetalning vid ändrade åsikter.

Vi accepterar inte returer av ToppMarkenSverige™ som inte har förseglats av hygieniska skäl och för att skydda våra kunder.

Vi behandlar endast en ersättning eller återbetalning om ToppMarkenSverige™ skickades med tillverkarfel, eller är i skadat skick, och om det är den felaktiga varan.

Återbetalningar kommer att behandlas omedelbart när du har fått återbetalningsbekräftelsen eller kvittot från oss via e-post.

Det tar mellan 5 och 10 arbetsdagar, beroende på din bank, innan det återbetalade beloppet visas på ditt konto eller ditt kreditkortsutdrag.

Om du inte har fått din återbetalning efter denna tidsperiod bör du kontakta din bank, eftersom det ibland finns ett behandlingsfönster innan återbetalningsbeloppet bokförs.

ÅTERBETALNINGAR

Återbetalningar behandlas omedelbart när du har fått en återbetalningsbekräftelse eller ett återbetalningskvitto från oss via e-post. Det finns vissa situationer där endast partiella återbetalningar (om tillämpligt) kommer att beviljas. Det inkluderar men är inte begränsat till följande:

  • Alla artiklar som returneras som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.
  • Alla artiklar som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Det tar mellan 7 och 14 arbetsdagar, beroende på din bank, innan det återbetalade beloppet visas på ditt konto eller kreditkortsutdrag.

Om du inte har fått din återbetalning efter denna tidsperiod bör du kontakta din bank, eftersom det ibland finns ett behandlingsfönster innan återbetalningsbeloppet bokförs.

VÄGRADE LEVERANS

Vi kommer inte att ge återbetalning för beställningar som har avvisats vid leverans förrän spårningsinformationen online visar att beställningen har returnerats till vårt lager.

Detta beror på att vissa fraktkurirer felaktigt omdirigerar leveransen tillbaka till vårt lager, vilket resulterar i att varorna går helt förlorade. Det är därför vi föredrar att ställa in returer efter att du har fått varan.

TILLÄGG

Beroende på omständigheterna kring beställningen förbehåller ToppMarkenSverige sig rätten att bevilja eller besluta om en fullständig återbetalning, partiell återbetalning eller ersättning kommer att vara nödvändig eftersom varje kundscenario är annorlunda och måste behandlas individuellt.